apostar per la pedra natural

Coneixes tots els materials de construcció? Des de Geiser Grup et volem comptar per què apostar per la pedra natural com a revestiment aquesta tardor.

A més, no sols aporten un toc rústic i elegant, també són una opció mediambientalment acurada i sostenible.

apostar per la pedra natural

Descobreix per què apostar per la pedra natural

La pedra natural és un material de construcció sostenible que aporta nombrosos beneficis, com per exemple ser una excel·lent opció com a revestiment.

En Geiser Grup disposem de moltes col·leccions de pedres naturals, marques com La Paloma proposen acabats rústics i molt elegants.

apostar per la pedra natural

Avantatges que has de conèixer

Ara sí, coneixerem quins beneficis podem trobar en aquests productes i per què hauríem d’apostar per ells en la nostra pròxima reforma o projecte:

1.         Durabilitat. La pedra natural és un material molt resistent i durador, convertint-lo en un útil molt valuosos amb el temps. La seva aparença es manté al llarg dels anys sense deterioració, estalviant així costos de manteniment.

2.         Reutilitzable. Parlant de construccions sostenibles, gràcies a aquesta durabilitat, és un material sostenible. Es pot reutilitzar una vegada es reformi la casa o es derroqui.

apostar per la pedra natural

3.         Inèrcia tèrmica. Gràcies a la seva massa, aquest material de construcció és un bon aïllant tèrmic, comptant amb una elevada inèrcia tèrmica. Proporcionarà un important estalvi en calefacció i refrigeració, elevant de manera important l’eficiència energètica de l’habitatge.

4.         Aïllament acústic. També a causa de la seva gran massa, la pedra natural es converteix en un bon aïllant per a esmorteir els sons exteriors.

5.         Versatilitat. Permet multitud d’aplicacions en tota mena de projectes: s’adapta tant a interiors com exteriors i es pot instal·lar en la façana, en parets i en sòls.

6.         Varietat estètica. En disposar d’un ampli assortiment d’acabats, grandàries i colors, podem utilitzar-lo en qualsevol estada i col·locar-lo on vulguem. Al no haver-hi dues peces iguals, podem dir que és un producte amb elevada originalitat, aportant exclusivitat als teus projectes.

7.         Ignífuga. La pedra natural és totalment ignífuga. A més d’oferir una total seguretat contra incendis en façanes exteriors, permet la seva utilització en aplicacions per a fonts de calor de l’interior de l’habitatge.

Ara que ja coneixes millor aquest meravellós material de construcció, et vens al nostre magatzem pel teu nou revestiment?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

CatalanSpanish