TOT EL QUE NECESSITES SABER

Notícies

A L'ORDRE DEL DIA

optimitzar el magatzematge en la cuina

Cada vegada és més important optimitzar el magatzematge en la cuina, sobretot, si disposem de poc espai a casa.

Coneixes tots els materials de construcció? Des de Geiser Grup et volem comptar per què apostar per la pedra natural com a revestiment aquesta tardor.

No existeix una opció millor que l’altra, però sí una perfecta per a tu i per al teu bany. Els metres que tingui, els teus hàbits d’higiene i les teves necessitats decantaran la balança cap a la banyera o dutxa. T’ajudem a triar!

Un dels protagonistes indiscutibles del bany són els mobles de bany. No et perdis detall d’aquest post si t’has decidit ja a comprar un nou moble de bany per a la teva casa.

La cura del jardí és important i, sobretot, a l’estiu. Per a això, A Geiser Grup comptem amb un ampli assortiment d’eines bàsiques de jardí.

La moda i les tendències ceràmiques van canviant constantment i tenim que ficar atenció. Com tu llar mereix el millor, des de Geiser Grup, te portem les últimes tendències ceràmiques.

El món de l’aixeteria és tan ampli que triar l’aixeta del teu bany adequat sembla tasca fàcil, però la realitat és que no sempre sabem què buscar.

Si vols ser l’amfitrió perfecte i sorprendre els teus aquesta primavera, la millor opció és apostar per una bona barbacoa.

Els materials de construcció són el punt de partida de qualsevol projecte, obra o reforma. A Geiser Grup, comptem amb un ampli assortiment d’ells, així com primeres marques, com és Kerakoll.

Els sòls de la nostra cuina són una part molt important de la casa, per això no ho hem de descurar, i hem de pensar bé abans de triar paviment.

Les mampares de bany són un element clau en el nostre lavabo, tant per la seva funcionalitat com per la seva estètica.

CatalanSpanish