mobles de bany

Un dels protagonistes indiscutibles del bany són els mobles de bany. No et perdis detall d’aquest post si t’has decidit ja a comprar un nou moble de bany per a la teva casa.

A Geiser Grup sabem que cuidar cada detall del bany és important i, per això, els complements no poden ser menys.

mobles de bany

Mobles de bany, Què haig de saber?

El primer que hem de saber és que els mobles de bany tenen dues funcions principals: decorativa i funcional.

Per això, no sols hem de fixar-nos en si ens agrada o no, també és important que tingui bon espai d’emmagatzematge, bons materials i un estil que encaix amb nosaltres.

mobles de bany

L’espai i les dimensions, factors clau

Hem de conèixer amb exactitud quines mesures tindrà el moble de bany i, per això, és important haver calculat l’espai disponible amb anterioritat.

Quines mesures agafem. Perquè, principalment, hem de mesurar l’amplària, l’altura i la profunditat.

mobles de bany

Cal optar per un material resistent, durador i de fàcil manteniment

Com comentàvem abans, no solament hem de fixar-nos en l’estètica del moble, també és important tenir en compte el tipus de material.

Quins materials podem trobar:

1-        Fusta massissa: la tradició arriba al teu bany de la mà d’un acabat elegant i clàssic. Hi ha tipus de fusta molt resistents a la humitat.

2-        MDF: tenen menor cost que la fusta i presenten bona resistència a l’abrasió i a la humitat.

3-        Aglomerat: és el material més barat i està format per partícules de fusta més grans que el MDF. És menys resistent que els materials anteriors.

Tenir en compte la decoració del bany

Com hem esmentat abans, el moble de bany sol ser l’absolut protagonista d’aquesta estada, així que tingues molt en compte l’estil decoratiu que vols en el teu lavabo i tria un moble de bany concorde a ell.

Aquestes claus i moltes altres a Geiser Grup, deixa’t assessorar pels nostres especialistes i vesteix el teu bany a l’última amb nosaltres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

CatalanSpanish