optimitzar el magatzematge en la cuina

Cada vegada és més important optimitzar el magatzematge en la cuina, sobretot, si disposem de poc espai a casa.

A més, cada vegada existeixen més utensilis diferents per a cuinar i la tendència és a tenir major volum d’útils que fa uns anys. Així que queda’t a veure com solucionar aquest problema d’espai.

optimitzar el magatzematge en la cuina

Anota totes les idees per a optimitzar el magatzematge en la cuina aquesta tardor

En la nostra exposició podràs trobar aquesta inspiració quant a disseny i planificació d’armaris de cuina, tons, acabats, models…

Tot el que necessites, però sense que et costi un ronyó posar en marxa aquests consells. Et portem idees simples, però alhora enginyoses, com donar major funcionalitat a mobles o racons poc aprofitats.

optimitzar el magatzematge en la cuina

Què tal una taula auxiliar?

Existeixen multitud de taules accessòries que es poden plegar i guardar en qualsevol part i que, a més, ens permet utilitzar-la per a col·locar petits electrodomèstics i tenir-los a mà.

A més, els electrodomèstics han de ser petits, però sense renunciar a la qualitat, així que et recomanem marxes com Bosch.

Una excel·lent opció és fer ús de petites caixes de decoració i classificar dins objectes per categories. D’aquesta manera, optimitzarem cada racó i, sobretot, sabrem on està cada producte.

optimitzar el magatzematge en la cuina

Aprofita l’espai de l’aigüera

Un lloc que sempre deixem de costat i que podem treure-li molt partit és l’espai que es troba damunt de l’aigüera de la cuina.

Per què col·locar un separador damunt i col·locar allí el fregall, baieta i detergent, per exemple.

Repeus, baldes i barres

Les parets lliures ens poden servir de llenços per a col·locar repeus i baldes. Allí, podem col·locar pots i condiments. És important que quedi tot a mà per a evitar haver d’usar tamborets constantment.

Una idea genial per a optimitzar el magatzematge en la teva cuina és col·locar una barra metàl·lica en un espai de paret lliure i posar en ella ganxos metàl·lics. En ells es poden penjar coberts i tot tipus d’útils de cuina.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

CatalanSpanish