l'aixeta del teu bany

El món de l’aixeteria és tan ampli que triar l’aixeta del teu bany adequat sembla tasca fàcil, però la realitat és que no sempre sabem què buscar.

A Geiser Grup et comptem les claus per a encertar amb la teva nova aixeta i, de pas, completar el teu bany amb les últimes tendències. Disposem de primeres marques com GROHE.

l'aixeta del teu bany

L’aixeta del teu bany, protagonista absolut

A l’hora de triar l’aixeta del teu bany, un model o un altre hi ha una sèrie de factors a tenir en compte, entre ells: l’altura del lavabo, el nombre de comandaments, el mecanisme…

El bany és, sens dubte, un dels espais clau de la casa. Usem l’aixeta diverses vegades al dia, tant del lavabo, com de la dutxa, banyera… Per això, és important, triar un model que sigui funcional i estètic.

L’altura és un dels factors a tenir en compte

Aquest concepte és tant per al lavabo com per al model d’aixeta. En el cas del lavabo, si comptem amb un encastat, et recomanem apostar per una aixeta de canella baixa.

Per part seva, els de canella alta estan indicats per a lavabos elevats o aquells que van recolzats, directament, sobre la placa de cocció del moble de bany.

l'aixeta del teu bany

L’objectiu que busques en l’aixeta

És el moment de pensar en quants comandaments necessites i en com prefereixes regular la temperatura de sortida de l’aigua. Amb un sol comandament, o amb dos, en funció de la temperatura que busquis.

Per a aquells que, a la dutxa, busquen mantenir la temperatura constant, les aixetes termostàtiques, són la solució perfecta.

També trobem models amb control d’infrarojos, que s’accionen sense haver de tocar res.

La seva ubicació final és important

Ara bé, no sols hem de triar l’aixeta per al lavabo, si tenim dutxa, banyera o bidet, també haurem de tenir en compte aquestes claus.

No t’oblidis de tenir en compte l’estil del teu bany, perquè tot segueixi la mateixa línia que els teus mobles, paviment, revestiment o complements. A Geiser Grup tenim models per a tots els gustos, visita’ns!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

CatalanSpanish