pavimento cuina

Els sòls de la nostra cuina són una part molt important de la casa, per això no ho hem de descurar, i hem de pensar bé abans de triar paviment.

A Geiser Grup, som experts en materials bàsics de construcció. Per això, sabem que en una habitació com la cuina, on passem la major part del temps, hem de seguir aquests consells per a encertar amb l’elecció.

pavimento cuina

Paviment per a la cuina, elecció important

A Geiser Grup, volem donar-vos una sèrie de pautes a tenir en compte a l’hora de triar la col·lecció definitiva.

A més del sòl, dissenys i planifiquem la teva cuina des de zero, comptant amb primeres marques, de referència en el sector, com Pamesa Cerámica.

pavimento cuina

Quins sòls són els més indicats

Sabem que la cuina és una de les habitacions de la casa que més sotmesa està a canvis de temperatura, cops o desgastos.

El tipus de paviment que triem per a ella ha de ser d’alta resistència, fàcil de netejar i de mantenir. A continuació, us descrivim els més populars.

pavimento cuina

SÒLS DE PEDRA

Aquest tipus de paviment és bastant comú quan es tracta de la cuina. La seva bellesa natural i única en cada bloc, fan d’ella una opció original. No obstant això, és un tipus de superfície més difícil de netejar.

SÒLS DE FORMIGÓ

Toc industrial i chic, el formigó vesteix la nostra cuina a l’avantguarda de l’interiorisme. Encara que és bastant resistent, també és cert que pot esquerdar-se amb el temps.

SÒLS DE TAULELLS PORCELÁNICOS

Per descomptat, són una opció excel·lent per a qualsevol cuina. No necessiten pràcticament manteniment, ni segellament i són molt resistents.  Podem trobar infinits acabats amb els quals decorar la nostra cuina.

Infinites opcions

Uns altres que no podem deixar de costat tampoc són els de taulells ceràmics i els sòls de fusta.

Sabem que el paviment determinarà gran part del confort a l’hora de cuinar. Veuen a veure’ns i t’assessorarem!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

CatalanSpanish