eines bàsiques jardí

La cura del jardí és important i, sobretot, a l’estiu. Per a això, A Geiser Grup comptem amb un ampli assortiment d’eines bàsiques de jardí.

Com en qualsevol activitat, hi ha algunes d’ús fonamental i altres més prescindibles, tot dependrà de la grandària del jardí, pressupost i temps de dedicació.

eines bàsiques jardí

Quines eines bàsiques necessitem per al jardí

Aquest article enumera eines essencials per al jardí, altres utensilis i peces que són d’ajuda i aparells elèctrics que es converteixen en aliats per a mantenir aquest espai de la casa en òptimes condicions.

Comptem amb primeres marques DEWALT, no et perdis aquest article i converteix-te en tot un expert de la jardineria aquest estiu.

eines bàsiques jardí

Les eines que no et poden faltar:

Aixadella

És un útil important per a remoure i airejar la terra, clavi quan volem plantar llavors. És el pas previ a plantar-les.

Pala de jardineria

Gràcies a la seva curvatura i tipus de capçal, permet clavar-se en el sòl i fer pous. El seu mànec pot ser més o menys llarg en funció de la mena de treball que anem a realitzar.

eines bàsiques jardí

Rasclet

La seva principal funció en jardineria és igual i unificar el nivell del terreny, encara que també es pot utilitzar per a recollir fulles seques caigudes o gespa recentment tallada.

Tisores de podar

Podar les plantes és una de les tasques bàsiques per a la seva cura, de manera que comptar amb un bon parell de tisores és bàsic per al jardiner.

Mànega

Encara que comptem amb aspersors, la mànega és un producte gairebé obligatori quan tenim un jardí, ja que ens permet repartir l’aigua per tots els racons.

Guants

També és important la seguretat, així que si ens dediquem a la jardineria són un accessori imprescindible.

Podem trobar diferents materials, com el cotó, plàstic o làtex, segons la mena de tasques que anem a realitzar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

CatalanSpanish