mampara de bany

Les mampares de bany són un element clau en el nostre lavabo, tant per la seva funcionalitat com per la seva estètica.

Si vols donar una rentada de cara a aquest espai de manera econòmica i sense ficar-te en moltes obres, afegir una mampara a la dutxa o banyera és la millor manera d’aconseguir-lo.

Et donem les claus per a fer una elecció encertada.

mampara de bany
La porta, un element a tenir en compte

Un dels punts més importants en l’elecció de mampares és quin tipus de porta o accés volem i quina altura aconsegueix la mampara desitjada.


Per regla general, l’ideal és una mampara fins al sostre, encara que pots triar un disseny més baix si t’interessa.


La porta de la mampara no sols ha d’obeir al teu gust, també al que l’espai permeti perquè sigui funcional. En funció d’aquest espai, podem optar per:

  • Portes abatibles
  • Portes corredisses
  • Dutxa amb perfil fix i un altre obert d’accés
mampara de bany
Marca tendència

Donar un cop d’ull als tendències en mampares de disseny per a bany et facilitarà trobar l’adequada i que la teva estada no quedi passada de moda.

A Geiser Grup, comptem amb un ampli assortiment de models, com aquest de Novellini: Young 1BSV.

Quin acabat triar

En l’elecció de mampares de bany hi ha un punt important a decidir. Vols una mampara de dutxa transparent? O millor una translúcida?


Per als quals busquen privacitat, recomanem una translúcida. D’altra banda, per als quals busquen major sensació d’amplitud i aprofitar la il·luminació del bany, convé més una mampara transparent per a la dutxa.

Ara que ja coneixes millor els punts clau a valorar, t’atreveixes a començar l’any apostant per una mampara? Veuen a veure’ns i t’assessorarem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

CatalanSpanish