barbacoes

Barbacoes. Tot el que has de saber per a triar la teva.

Si vols ser l’amfitrió perfecte i sorprendre els teus aquesta primavera, la millor opció és apostar per una bona barbacoa.

Des de Geiser Grup, et donem uns consells perquè encertis amb la teva elecció i vagis planejant la teva pròxima quedada. A més, en la nostra exposició, podràs trobar diversos models de marques com Movelar o Weber.

barbacoes

Quines diferències hi ha entre les barbacoes de carbó, gas, llenya i elèctriques

Encara que el principal objectiu de les barbacoes és cuinar, hi ha una altra sèrie de factors que hem de tenir en compte a l’hora de triar.

El control de temperatura, el procés d’encesa, el material o la neteja, són alguns dels factors principals.

barbacoes

Les barbacoes de carbó

Són les més populars i, encara que la seva encesa no sempre és fàcil, sobretot per als més principiants, existeixen múltiples elements amb els quals ajudar-se.

Aquestes barbacoes, són ideals per a aquells que aprecien el sabor i aroma a brasa, sense complicacions i sense haver de tenir butà o corrent elèctric.

Barbacoes de gas

El seu fàcil ús, fa d’aquesta mena de barbacoa, una bona elecció per a qui no busca complicar-se en les seves quedades.

Gràcies als seus comandaments, podràs encendre-la fàcilment i regular la seva temperatura segons les necessitats del teu preparat.

barbacoes

Barbacoes de llenya

Aquestes, els donen un sabor espectacular als aliments. Aquest sabor i aroma a brasa, és el seu gran punt fort.

Barbacoes elèctriques

Si disposes de poc espai, o tendeixes a cuinar en interiors, aquest tipus és el perfecte per a tu. La seva encesa és senzilla, a través del corrent elèctric, i pots regular fàcilment la temperatura.

Què més hem de tenir en compte

Un altre dels factors que hem de tenir en compte, és l’espai disponible. No és el mateix disposar d’un ampli jardí que tenir una terrassa petita en plena ciutat.

Si tens poc espai, les barbacoes de carbó de tipus sobretaula o les elèctriques, són les ideals.

No obstant això, si el teu espai és bastant gran, des de Geiser Grup, et recomanem una de gas o una barbacoa de carbó de grans dimensions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

CatalanSpanish