banyera o la dutxa

No existeix una opció millor que l’altra, però sí una perfecta per a tu i per al teu bany. Els metres que tingui, els teus hàbits d’higiene i les teves necessitats decantaran la balança cap a la banyera o dutxa. T’ajudem a triar!

Primeres marxes com Duscholux t’esperen en la nostra exposició.

banyera o la dutxa

Bany nou, però banyera o dutxa?

Avui dia, portem una vida molt atrafegada i les presses ens condicionen molt les rutines diàries, com la higiene diària.

A més, després d’un dur dia de treball ens vingui de gust un bany relaxant, com saber si podem triar una banyera o és millor apostar per la dutxa? És una qüestió d’espai, de temps, de diners o de comoditat?

És moment de decidir-se

D’altra banda, l’ideal seria poder comptar amb totes dues coses, si disposes d’espai suficient en el teu bany o tens més d’un, pots instal·lar en un la banyera i en l’altre la dutxa.

Ara bé, anem al gra. La majoria de mortals només pots decidir-te per una de les dues opcions, a continuació, et detallem cadascuna.

banyera o la dutxa

Per què apostar per la dutxa

Cada dia, se sol·licita més passar-se al plat de dutxa i, la veritat, des de Geiser Grup, no ens estranya ja que presenta múltiples avantatges respecte a la banyera:

•          El temps: si el nostre ritme de vida ens impedeix dedicar molt de temps a l’hora del bany, no et preocupis, donar-se una dutxa ofereix rapidesa, necessari per als quals tenen l’agenda atapeïda.

•          Estalvi: en gastar menys aigua que la banyera, la dutxa es converteix en una font d’estalvi i, per tant, una opció més ecològica.

•          Seguretat: per a persones amb problemes de mobilitat o de major edat, la dutxa és, sens dubte, l’opció perfecta. Els models arran de terra garanteixen més seguretat i comoditat. Adeu relliscades!

•          Espai: ocupen menys lloc i es poden instal·lar en banys petits.

•          Estil i neteja: existeix una àmplia varietat de models i acabats, serà difícil no trobar un que s’ajusti al teu estil. A més, permeten una neteja i manteniment molt senzills.

banyera o la dutxa

Amants de la banyera

Si tenim espai suficient i volem apostar per l’opció més tradicional, haurem de començar a buscar la banyera ideal. Per què decidir-nos per ella:

–         Es ideal per a nens: si tenim nens a casa, la banyera pot ser un moment de diversió per als més petits mentre compleixen amb la higiene diària.

–          Moment de relax: el cos et demana un moment per a tu i la banyera pot ser ideal per a gaudir i relaxar-te.

–          Contenidor d’aigua: la banyera pot ser de gran ajuda com a contenidor en les ocasions en què es talla o falta el subministrament d’aigua en la llar.

–          Safareig: gràcies a les seves dimensions, la banyera resulta el lloc ideal per a rentar objectes grans que no caben en cap aigüera de la casa.

Ja t’has decidit? Descobreix totes les nostres marques. T’esperem a Geiser Grup!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

CatalanSpanish